به لحظه (Real-time)

 

به لحظه (Real-time)

برای بسیاری از کاربردهای بینایی ماشین، داده‌های تصویر باید جمع آوری و انتقال یابند و در مهلتی معین، ارزیابی شوند. این موضوع با عنوان “به لحظه” بودن شناخته شده است. این اصطلاح را می‌توان به یک سیستم، اجزای آن و نرم افزار رابط بین آنها نسبت داد.

قابلیت به لحظه بودن در دوربین‌ها برای کاربردهایی که در آن سرعت بسیار مهم است؛ مانند خط تولید، دستگاه‌های کنترل سرعت ترافیکی و یا زمانی که فعالیت دوربین باید با دیگر اجزای سیستم هماهنگ شود؛ امری حیاطی است. برای این‌گونه کارها، دوربین‌ صنعتی یا دوربین‌های شبکه (دوربین‌های IP) استفاده می‌شوند.

الزامات مورد نیاز برای حداکثر زمان واکنش قابل قبول، بین سیگنال تحریک (Trigger) و تهیه تصویر در هر کاربرد، متفاوت است و می تواند از یک میکروثانیه تا چندین ثانیه، متفاوت باشد.

 

قابلیت به لحظه بودن برای دوربین‌های صنعتی

در دوربین های صنعتی، ثبت تصاویر به لحظه یک پیش نیاز است. به عنوان مثال، هنگام بازرسی قطعات در فرآیند تولید، اجزا بر روی تسمه نقاله با سرعت بالا منتقل می‌شوند. برای بازرسی دقیق، دوربین باید به سرعت از محصولات در حال عبور تصویر برداری نماید. زمان بندی این دقت نیاز به  زمان تاخیر کوچک بین دریافت سیگنال تحریک و دریافت تصویر دارد. علاوه بر این، زمان تاخیر نباید متفاوت باشد. نداشتن لرزش می تواند در زمان تهیه تصویر تاثیر بگذارد. برای کاربردی با نرخ تصویر بالا (به عنوان مثال 300 تصویر در ثانیه)، زمان تاخیر مورد قبول فقط می‌تواند چند میکروثانیه باشد.

قابلیت به لحظه بودن برای دوربین‌های IP

در بسیاری از موارد نظارت معمولی، مانند نظارت بر فعالیت در یک طبقه بانکی، کاربران نیاز به دوربینی با قابلیت ثبت خودکار تصویر – جریان مداومی از تصاویر بدون نیاز به تحریک دوربین دارند. اگر دوربینی برای نرخ فریم 30 فریم (عکس) در ثانیه تنظیم شود؛ دستگاه در داخل خود، سیگنال مورد نیاز برای شروع ضبط تصویر را در هر 0.03  ثانیه تولید می‌کند.

در برخی از شرایط دیگر، با این حال قابلیت ضبط تصاویر با تحریک مطلوب خواهد بود. به عنوان مثال، در وضعیت کنترل ترافیک کاربر ممکن است؛ بخواهد با تحریک بلافاصله پس از عبور  ماشین  از یک حسگر اقدام به تهیه تصویر نماید. در دوربین های IP شرکت Basler ویژگی تحریک به لحظه وجود دارد که ضبط تصویر بلافاصله پس از سیگنال تحریک را تضمین می‌نماید. برای نرخ معمولی فریم برداری در دوربین های IP، زمان تاخیر مورد قبول در حدود چند میلی ثانیه است. دوربین‌های IP تصاویر را در قالبی فشرده (MJPEG / MPEG-4 / H.264) ارائه می‌نمایند که نسبت به دوربین‌های صنعتی نیاز به پهنای باند کمتری هستند.

ممنون که مطلب ما را مشاهده نمودید، پیشنهاد می شود دیگر مطالب این وب سایت مانند دوربین Basler ace و قیمت دوربین باسلر را از طریق لینک های مربوطه دنبال نمایید.
شما همچنین می توانید سایر مطالب ما را در شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام، اپارات و لینکدین مطالعه کنید،لطفا سایر مطالب ما را نیز پیگیری کنید.

مترجم:مهندس محمد کیانی