دوربین میکروسکوپی از انواع دوربینها است که در این مقاله قصد داریم با آن آشنا شویم. گذر زمان و پیشرفت علم موجب شده است که دوربینها نیز از این قاعده مستثنی نباشند. دوربینها علاوه بر کار عکاسی در موارد دیگری هم کاربرد دارند. همه ما فکر میکنیم که دوربینها باید در اندازههای بزرگ باشند اما هر چه میگذرد و علم پیشرفت میکند؛ دوربینها کوچکتر میشوند و کارایی آنها نیز بیشتر و حرفهایتر میگردد. در واقع ما بسیاری از دستگاههایی که دوربینهای کوچک در آنها تعبیه شده است را نمیشناسیم یا جزو دوربین به شمار نمیآوریم اما باید بدانیم که همین دوربینها، کاربردهای فراوانی دارند. اگر بخواهیم مثالی بزنیم، میتوانیم به دوربین میکروسکوپی باسلر اشاره کنیم که برای بهتر و دقیقتر دیدن در دسترس هستند.
فهرست مطالب
برندی مطرح در تولید دوربین میکروسکوپی
کمپانی باسلر دارای دوربینهای فوق حرفهای است که دوربین میکروسکوپی یکی از محصولات این کمپانی است. کلیه دوربینهای باسلر از ایزو ۲۰۱۶ پیروی میکنند و در موارد گستردهای کاربرد دارند از جمله در صنعت؛ علوم زیستی؛ پزشکی؛ آزمایشگاهی و امراض پوستی.
اگر بخواهیم کاربرد دوربین میکروسکوپی را در دستگاههای آزمایشگاهی مثال بزنیم؛ میتوان گفت که در بسیاری از این دستگاهها دوربینهایی تعبیه شده است که نقش خیلی مهمی در اندازهگیری دارند. برای مثال: اگر یک تومور در بیمار تشخیص داده شود باید برای درمان آن بافت تومور به خوبی ارزیابی شود تا بتوان یک استراتژی درست جهت درمان مریض پیدا کرد. دوربین میکروسکوپی باسلر قابلیت تشخیص دقیق بافت تومور را دارد. یا میتوانیم به فلورسنتها اشاره کنیم که با شمارش کردن حجم پروتئینها یا سایر اجزای یک ماده به کار می روند. (هر چه دوربین نور فلورسنت بیشتری را تشخیص دهد سطح پروتئین در نمونه بیشتر میشود)، یا (نمونه با درصد پروتئین پایین نیاز به حساسیت بالایی به سنسور دوربین دارد.)
آشنایی با انواع دوربین میکروسکوپی
ما در اینجا دو نوع دوربین با سنسورهای CCD و CMOS داریم که هر کدام ویژگی و قابلیتهای منحصر به فرد خود را دارند. در دوربین میکروسکوپی با سنسور CCD بار الکتریکی به صورت ردیفی خوانده میشود و باید همه اطلاعات قبل از عکسبرداری جدید پاک شوند. از جمله کاربرد این دوربین میکروسکوپی میتوان به ستاره شناسی بخاطر خطی بودن خروجیهایش، در میکروسکوپهای نوری به دلیل اسکن بیشتر از ۱۰ میلیون پیکسل و همچنین استفاده از آن در دوربینهای امنیتی به دلیل حساسیت بالا به نور اشاره کرد.
اگر بخواهیم از مزایای دوربین میکروسکوپی با سنسور CCD صحبت کنیم میتوانیم به کیفیت و وضوح تصویر عالی، رزولوشن بالا، حساسیت به مادون قرمز و تعداد بالای پیکسل اشاره کنیم. اما معایبی که دارد این است که هزینه و انرژی زیادی برای این دوربینها صرف میشود.
تفاوت دوربین میکروسکوپی با سنسور CMOS با دوربین های CCD
- دوربین میکروسکوپی با سنسور CMOS تفاوتش با CCD در نحوه استفاده از نوری است که دریافت میکنند. در واقع انتقال آنها به سیگنالهای الکتریکی متفاوت است. در دوربینهای CMOS میتوان مدارهای مورد نیاز دوربین را روی همان مدار پیاده کرد و همین موضوع باعث شده است که از آن در دوربین موبایل، تبلت، وسایل حرفهای، اسکنرها و وسایل پزشکی استفاده زیادی شود.
- این دوربینها در مقایسه با CCD قیمت و مصرف انرژی پایینتری نیز دارند و به خاطر نصب آسان سبکتر و کوچکتر هستند.
ویژگی های دوربین میکروسکوپی
از ویژگیهای دوربین میکروسکوپی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- انطباق آسان: این دوربینها با توجه به خاصیت و مزایای فراوان و کاربردی که دارند منطبق با بسیاری از شرکتهای مهم و گواهینامههای اصلی استاندارد هستند.
- وضوح تصویر: با استفاده از دوربینهای میکروسکوپی میتوان تصاویر درخشان با وضوح بالاتری دریافت کرد. زیرا دارای الگوریتمهای خاص خود هستند و خودکار میتوانند رنگ یا کنتراست تصویر را تغییر دهند.
- تعالی صنعت: دوربینهای میکروسکوپی را مخصوصا در حوزه پزشکی تحت آزمایشهای فشردهای شامل کیفیت بالای تصاویر و عملکرد پیشرفته و یکپارچه سازی آسان تصاویر قرار دادهاند. زیرا در حوزه پزشکی بسیار امر مهم و واجبی است که از هر گونه عیب و خطایی منزه باشد.
- سرعت بالا: سرعت بالای دوربینهای میکروسکوپی باسلر در تجهیزات آزمایشگاهی و اتوماسیون اهمیت بسزایی دارد و کاربردی است چرا که نرخ فریم آن تا ۱۶۴ فریم در ثانیه میباشد.
کاربرد دوربین میکروسکوپی در پزشکی
دوربینهای دیجیتال هسته اصلی علوم پزشکی مدرن، فناوری پزشکی و علوم زیستی هستند. در این بازار کیفیت و قابلیت اطمینان از اهمیت بالایی برخوردار است. در این بخش با دوربینهایی که به طور خاص برای علوم پزشکی و زندگی طراحی شده است آشنا میشوید، این دقیقاً همان چیزی است که ما میتوانیم به شما ارائه دهیم. شما از طیف گستردهای از محصولات، کیفیت عالی، خدمات گسترده و اطلاعات بهرهمند میشوید که دانش مفیدی در مورد برنامههای خاص و همچنین جدید به شما ارائه میدهد.
نمونه کارها
بسیاری از برنامههای کاربردی در زمینه علوم پزشکی و زندگی از راه حلهای مدرن پردازش تصویر بهرهمند میشوند. ما میتوانیم هر آنچه را که نیاز دارید در اختیارتان قرار دهیم: مجموعه دوربینهای MED Basler به طور خاص برای بازارهای پزشکی و علوم زیستی طراحی شدهاند. نمونه کارهای پردازش تصویر ساخته شده با سری دوربینهای دارت نشانه عملکرد بالا در اندازههای کوچک است. نرم افزار pylon، سازگار با هر دوربینی، و اجزای بیشماری از نمونه کارهای شرکت باسلر میباشد.
Basler MED ace اولین سری دوربین به ویژه برای کاربردها در زمینه های پزشکی، فناوری پزشکی و علوم زیستی است. کلیه دوربینها طبق استاندارد ISO 13485: 2016 تولید، فروش و سرویس میشوند. Basler MED ace مجهز به جدیدترین سنسورهای CMOS و مجموعههای چند منظوره MED Feature برای بسیاری از برنامهها مانند موارد چشم پزشکی، میکروسکوپ یا اتوماسیون آزمایشگاهی گزینهای عالی است.
سری دوربین های پزشکی باسلر
ویژگی دوربین های مدیکال
خصوصیات
- رنگ خودکار-بهینه برای هماهنگی رنگ
- کانترست فوق العاده
- پشتیبانی از الگوریتم PGI – وضوح جزئیات
- ابزار کالیبراسیون رنگ
- تنظیم خودکار روشنایی
- حالت اکسپوژر طولانی
بازار کار این دوربین ها از نگاه باسلر
- تشخیص مولکولی
- ذره بینی خودکار
- فرایند اتوماسیون
- چشم پزشکی
- تصویر جراحی
- امراض پوستی
- آزمایشگاه های تشخیص طبی
- پژوهش
خرید دوربین های میکروسکوپی باسلر
نوین ایلیا صنعت مجموعهای با هشت سال سابقه در زمینه تامین تجهیزات و ساخت ماشین آلات بینایی و پردازش تصاویر است. دوربین میکروسکوپی باسلر از محصولات بسیار باکیفیت و پرطرفداری است که توسط نوین ایلیا صنعت به فروش میرسد.
برای اینکه خرید مطمئنی داشته باشید، حتما از مراکز معتبر اقدام به خرید نمایید. مجموعه ما به دلیل تجربه کافی در زمینه عرضه دوربینهای صنعتی، می تواند شما را برای داشتن خریدی مطمئن یاری دهد.