دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی که از انواع دوربین سرعت سنج می‌باشد در مکان‌های مختلفی به کار گرفته می‌شود. این دوربین‌ها دارای انواع گوناگونی هستند و هر کدام از آن‌ها می‌توانند عملکرد متفاوتی را از خود به نمایش بگذارند. به دلیل ساختار و عملکرد ویژه این دوربین، از آن به منظور تامین امنیت و همچنین نظارت کامل بهره برده می‌شود. برای اینکه بتوانید استفاده بهینه و درستی را از دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی داشته باشید، نیاز است تا با کاربردها و انواع آن‌ها آشنا شوید و همچنین بهترین مکان را برای تهیه آن انتخاب کنید. در ادامه مطلب به صورت کامل‌تر به بررسی این موارد خواهیم پرداخت؛ پس تا انتهای مطلب دنبال‌کننده ما باشید.

دوربین‌ های امنیتی و حفاظتی چیست؟


از دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی می‌توانیم به عنوان یک عامل بازدارنده یاد کنیم. بدین صورت که به بازرسان برای شناسایی مجرمان و بررسی صحنه کمک می‌کند. برای انتقال تصاویر ضبط‌شده از شبکه‌های بی‌سیم یا با سیم کمک گرفته می‌شود. این تصاویر توسط شبکه‌های ذکر شده به ضبط‌کننده‌های ویدئویی آنالوگ یا دیجیتال (DVR) انتقال داده می‌شوند. نقش این ضبط‌کننده‌ها فشرده کردن تصاویر است. اپراتور سیستم از این قابلیت برخوردار است تا در صورت مشاهده مورد مشکوک، تصاویر ضبط‌شده را بازیابی کند. سیستم‌هایی که سنتی هستند، معمولا قابلیت پردازش تصاویر را ندارند. سیستم‌ها غالبا به مقادیر بالایی از داده‌های مختلف نیازمند هستند. این داده‌ها در اختیار اپراتورهای انسانی قرار می‌گیرند تا به صورت کامل مورد تجزیه و تحلیل واقع شوند. در واقع می‌توان بیان داشت استفاده از این دوربین‌ها اجرای قوانین با دوربین هوشمند را اجرا می‌کنند.

درباره کاربردهای دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی چه می‌ دانید؟


دوربین‌های امنیتی و نظارتی و حفاظتی به دلیل عملکرد ویژه‌ای که دارند، توانسته‌اند در مکان‌ها و محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. اصلی‌ترین کاربرد این دوربین‌ها همانطور که از نامشان مشخص بوده، در سیستم‌های امنیتی و حفاظتی است. از آنجایی که تامین امنیت برای هر سازمان و مکانی اهمیت دارد، کاربرد این دوربین‌ها و یا در اصل کاربرد بینایی ماشین در ترافیک و ترابری افزایش پیدا کرده و به مواردی همچون سیستم‌های قضایی، پلیسی، نظامی و… رسیده است. در ادامه مهم‌ترین کاربردها را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

دوربین امنیتی و نظارتی
دوربین امنیتی و نظارتی

اولین کاربرد دوربین‌ های امنیتی: برای کارها و نظارت پلیس

اگر به گذشته توجه داشته باشیم متوجه می‌شویم که آمار جرم و جنایت‌ها بیشتر بود ولی امروزه با توجه به استفاده سراسری از دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی این آمارها نیز کاهش پیدا کرده‌اند. این دوربین‌ها انواع جرم و جنایت را ضبط می‌کنند که از جمله آن‌ها می‌توانیم به گزینه‌های زیر اشاره داشته باشیم:

  • رفتارهای ناهنجار رانندگان
  • کنترل سرعت انواع وسایل نقلیه
  • بررسی تصادفات
  • کنترل وضعیت بزرگراه‌های شهر

دومین کاربرد دوربین‌ های نظارتی: برای صنایع مختلف

کارخانجات صنعتی نیز به دلیل شرایطی که در آن‌ها حاکم است، به این دوربین‌ها نیاز دارند. در کارخانه‌های صنعتی بخش‌هایی وجود دارند که حضور فیزیکی افراد در آنجا خطرناک است؛ به گونه‌ای که عدم حضور آن‌ها غیرممکن و نشدنی تلقی می‌شود. پس نمی‌توان به صورت مستقیم بر روی این بخش‌ها نظارت داشت. در این شرایط دوربین‌های امنیتی به کمک صنایع خواهند آمد و می‌توانند ایفاگر نقش‌های بسیار مهمی باشند. از جمله مکان‌هایی که می‌توانند از دوربین‌های نظارتی بهره ببرند، شامل مواردی همچون صنایع شیمیایی و راکتورهای هسته‌ای می‌شوند. لازم به ذکر است که برخی از صنایع نیز به حرارت حساسیت دارند. در چنین شرایطی از دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی در جهت اندازه‌گیری حرارت بهره برده می‌شود.

سومین کاربرد دوربین‌ های حفاظتی: استفاده در مکان‌های عمومی

یکی دیگر از کاربردهای دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی استفاده از آن در مکان‌های عمومی است. این مکان‌ها شامل مواردی همچون مجتمع‌های تفریحی، تجاری، مناطق توریستی، رستوران‌ها، پارکینگ‌ها و… می‌باشد. با کمک این دوربین‌ها می‌توان به افزایش امنیت در مکان‌های ذکر شده پرداخت. اگر حادثه‌ای در هر کدام از مکان‌ها رخ دهد، با کمک دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی می‌توان صفر تا صد جزئیات را مشاهده و از این طریق به شناسایی مجرم پرداخت.

دوربین امنیتی و نظارتی
دوربین امنیتی و نظارتی

آشنایی با انواع دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی


دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی در انواع مختلفی وجود دارد و بر اساس پارامترهای مختلفی می‌توان به دسته‌بندی آن‌ها پرداخت. این پارامترها شامل سیگنال، شکل ظاهری و کاربرد و قاب و پوشش می‌باشند. دوربین‌های امنیتی از نظر نوع سیگنال شامل دوربین‌های آنالوگ، تحت شبکه و دو منظوره هستند که کاربرد بسیاری را به خود اختصاص داده‌اند. اگر بخواهیم این دوربین‌ها را از نظر شکل ظاهر و کاربرد دسته‌بندی بکنیم باید به مواردی همچون دوربین‌های دام، بولت، صنعتی، مینیاتوری، دید در شب و اسپید دام اشاره داشته باشیم. آخرین دسته‌بندی نیز شامل قاب و پوشش می‌باشد و گزینه‌هایی همچون دوربین‌های OUT-DOOR و IN-DOOR را به خود اختصاص داده است.

مزایای استفاده از دوربین‌ های امنیتی


استفاده از دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی دارای مزایا و امتیازات مختلفی است که مهم‌ترین آن‌ها شامل گزینه‌های زیر می‌شوند:

  • مکان‌هایی که دارای سیستم نظارت ویدئویی هستند، شاهد کاهش آمار جرم و جنایت خواهند بود.
  • در زمان صرفه‌جویی خواهد شد و همچنین هزینه‌های مربوط به نظارت بر انواع اماکن، معابر و مشاغل کاهش پیدا خواهند کرد.
  • همچنین در صورتی که آزمایشگاه‌ها و برخی مکان‌ها شرایط حضور افراد را نداشته باشند، در آن صورت می‌توان از این دوربین‌ها در آن‌ها بهره برد.

در کل می‌توانیم بیان کنیم که اسناد و مدارک مهمی توسط این دوربین‌ها ضبط و به ثبت می‌رسند؛ به همین علت می‌توانید به نقش بسیار مهم و ضروری آن‌ها  پی ببرید.

دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی را از کجا تهیه کنیم؟


امروزه مجموعه‌های مختلفی وجود دارند که ارائه‌ دهنده انواع دوربین‌های امنیتی هستند. شرکت نوین ایلیا صنعت تامین‌ کننده محصولات مرتبط با پردازش تصاویر است. این محصولات به منظور تشخیص پوشش کارکنان همچون یونیفرم مشخص به کار گرفته می‌شوند. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری را به دست آورید، کارشناسان و مشاوران این مجموعه با شما همراه هستند.

دوربین امنیتی و نظارتی
دوربین امنیتی و نظارتی

در این مطلب سعی کردیم تا شما را با دوربین امنیتی و نظارتی و حفاظتی آشنا کنیم. این دوربین‌ها بر اساس پارامترهای مختلفی دسته‌بندی می‌شوند که شکل ظاهری و کاربرد دو نمونه از آن‌ها به حساب می‌آیند. دوربین‌های حفاظتی دارای کاربردهای مختلفی هستند و می‌توانند امنیت را تا حدود بسیار زیادی تامین کنند. علاوه بر آن، این دوربین‌ها همراه با خود مزایای متعددی دارند که صرفه‌جویی در زمان، کاهش هزینه‌ها و افزایش امنیت سه نمونه از مهم‌ترین‌ها هستند.

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.